
Følg os på Facebook hvor vi informerer om nyheder, konkurrencer og andet som inspirerer.
80 g laksefilet
1 skrællet sød kartoffel
½ løg
1 fed hvidløg i skiver
½ flået rød peberfrugt
½ flået gul peberfrugt
1 dl purerede tomater
1 dl kidneybønner
1/4 tsk. spidskommen
1 spsk. olivenolie
1. Skær laksen i 2 stykker, og læg den på en bageplade, smør fisken ind i olivenolie, og drys med lidt peber.
2. Bag den i ovnen ved 175 grader i ca. 5 minutter.
3. Skær den søde kartoffel i tern, og hæld dem i en kasserolle. Dæk dem med vand, og kog, til kartoflen er mør. Hæld vandet fra.
4. Skær løg, peberfrugt og hvidløg i små tern, og steg dem møre i lidt olivenolie i en kasserolle.
5. Drys med spidskommen, og tilsæt purerede tomater.
6. Kog op, og lad småkoge i ca. 10 minutter.
7. Smag til med stødt sort peber og olivenolie.
8. Vend kartoffel og kidneybønner ned i blandingen, og giv det hele et hurtigt opkog.
9. Servér laksen med saucen.
Brug økologiske råvarer, når du laver mad, dels af hensyn til dyr og naturen, men også for den gode smags skyld.