![](/fileadmin/_processed_/1/d/csm_Recept_799b5bfa44.jpg)
Her finder du gode, enkle og nyttige opskrifter til dit barn og din familie. Opskrifterne er udarbejdet af en diætist og to kokke fra HiPP. Opskrifterne er udarbejdet til de forskellige stadier i dit barns udvikling og er tilpasset barnets forskellige behov fra 6 måneder til 3-årsalderen. Alt fra enkle opskrifter til de mindste til avancerede retter og spændende smagsoplevelser til de større børn. Men den, der har bedst styr på, hvad dit barn kan lide og har brug for, er dig, så du skal ikke være bange for at tilpasse i opskrifterne.
![](/fileadmin/_processed_/f/7/csm_Glada_Fisken_773713e716.jpg)
Glade fisk
1 skrællet gulerod, 1 skrællet kartoffel, 5 cm zucchini, 50 g fiskefilet, 2 tsk. rapsolie
![](/fileadmin/_processed_/a/8/csm_Grona_Fisken_eb99a97bc1.jpg)
![](/fileadmin/_processed_/a/f/csm_Ungnsbakad_Kyckling_4685a02f95.jpg)
Ovnbagt kylling med bønner og majs
80 g kyllingefilet, 1 spsk. oliven-/rapsolie, 0,5 dl majs, 0,5 dl kidneybønner, 1/2 rød/gul peberfrugt, 1 spsk. finthakket løg, 1 hvidløgsfed i skiver, 1 dl ris, ½ avocado, 1 tsk. friskpresset limesaft
![](/fileadmin/_processed_/f/5/csm_Ugnsbakad_Lax_Potatis_9e73b983ce.jpg)
Ovnbagt laks med søde kartofler
80 g laksefilet, 1 skrællet sød kartoffel, ½ løg, 1 hvidløgsfed i skiver, ½ rød peberfrugt uden skind, ½ gul peberfrugt uden skind, 1 dl flåede tomater, 1 dl kidneybønner, 1/4 tsk. spidskommen, 1 spsk. olivenolie
![](/fileadmin/_processed_/f/a/csm_Ugnsbakad_Lax_Broccoli_ec80a2fca9.jpg)
Ovnbagt laks med broccoli
80 g laksefilet, 1 tsk. raps-/olivenolie, 1 dl ris, 1 dl små broccolibuketter, 1 spsk. smør,
1 revet citronskal, 2 spsk. cremefraiche, 1 tomat
![](/fileadmin/_processed_/8/1/csm_Kottbullar_a7f2e5b177.jpg)
Kødboller med kartoffelmos
1 spsk. mælk, 1 spsk. rasp, 1 spsk. hakket zitauerløg, 100 g hakket oksekød, 1 æggeblomme, ½ tsk dijonsennep, ½ tsk. letsaltet soja, 1 knivspids stødt hvid peber, 3 skrællede kartofler, 1,5 dl mælk, 1,5 tsk. smør, 0,5 dl kidneybønner, 0,5 dl majskorn
![](/fileadmin/_processed_/a/b/csm_Kokt_Sej_a903c57cb0.jpg)
Kogt sej med ærter
1 skrællede kartofler, 80 g fiskefilet, 1 dl frosne ærter, 2 spsk. smør, 1 spsk. hakket dild, 1 kogt og hakket æg, 1 citronbåd
![](/fileadmin/_processed_/3/1/csm_Kycklingspett_Tzatsiki_a0b2dbb5de.jpg)
Kyllingespyd med tzatziki
450 g kyllingefilet, 1 spsk. hakket persille, 2 tsk. rød TABASCO-sauce, 0,5 dl olivenolie, 1 spsk. sesamfrø, 1 skrællet gulerod, 80 g sukkerærter, 1 dl groft revet agurk, 1 hvidløgsfed, 2 dl græsk yoghurt, 1 revet limeskal
![](/fileadmin/_processed_/b/5/csm_Lax_Asiatiskagronsaker_0a0ee6e7f1.jpg)
Laks med asiatiske grøntsager
450 g laksefilet, 2 skrællede gulerødder, 5 cm purløg, 5 cm zucchini, ¼ hvidkålshoved, 2 dl blomkål i skiver, 2 spsk. olivenolie/rapsolie, 2 hvidløgsfed, 1 tsk. revet ingefær, 2 spsk. letsaltet Kikkoman-soja, 2 spsk. sweetchilisauce, 1 spsk. sesamfrø, 1 tsk. sesamolie
![](/fileadmin/_processed_/7/2/csm_Kikartsbiffar_d10171d3ee.jpg)
Kikærtebøffer i pitabrød med gulerodstzatziki
3 hvidløgsfed, 2 tsk. tørret oregano, 600 g kogte kikærter, 1/4 tsk. sesamolie, 1 spsk. olivenolie, 2 spsk. sesamfrø, 2 dl groft revne gulerødder, 1 dl græsk yoghurt, 1/4 spidskommen, 2 tomater, 3 dl strimlet icebergsalat, 4 citronbåde, 4 pitabrød
![](/fileadmin/_processed_/3/d/csm_Thailandsk_Kycklinggryta_1b73d496ad.jpg)
Thailandsk kyllingegryde
400 g kyllingefilet, 1 løg, 2 hvidløgsfed, 1 spsk. olivenolie, 1 tsk. rød currypasta, 1
stilk citrongræs, 2 dl vand, 1 dåse kokosmælk, 4 limeblad, 2 skrællede gulerødder,
1 broccoli, 50 g sukkerærter, 2 spsk. hakket koriander
![](/fileadmin/_processed_/2/0/csm_Skaldjurswrap_08634418d0.jpg)
Skaldyrswrap med guacamole
1 dl brune ris, 2 tomater, 1 stilk bladselleri, 1 pakke safran, 1 dl majs, 350 g blandede
skaldyr, 1 avocado, 2 dl crèmefraiche, 1 hvidløgsfed, 1 tsk. citronsaft, 4 tortillapandekager
![](/fileadmin/_processed_/3/7/csm_Laxpasta_72a9d38d5d.jpg)
Laksepasta med champignoner
200g varmrøget laks, 2 hvidløgsfed, 1 skalotteløg, 200 g champignoner, 200 g artiskokhjerter, ½ dl hvidvinseddike, 2 dl fløde, 2 tsk. citronsaft, 1 dl revet parmesanost, 75 g bladspinat
![](/fileadmin/_processed_/3/6/csm_Gronsaker_Curry_9600f72473.jpg)
Grøntsager i rød curry
1 løg, 2 hvidløgsfed, 1 spsk. olivenolie, 2 tsk. rød curry-pasta, 2 stilke citrongræs,
2 dl vand, 1 terning grøntsagsbouillon, 2 dåser kokosmælk, 4 limeblade, 2 skrællede gulerødder, 1 broccoli, 100 g sukkerærter, 100 g bambusskud, 1 lime, 2 spsk. groft hakket koriander
![](/fileadmin/_processed_/d/1/csm_Chili_b292e59064.jpg)
Chili con carne
350 g hakket oksekød, 2 løg, 2 hvidløgsfed, 1/4 tsk. cayennepeber, 1/2
tsk. paprikapulver, 1 tsk. oregano, 1 spsk. olivenolie, 1 dåse hakkede tomater, 1 spsk.
chilisauce, 1 dl majs, 1 dl kogte kidneybønner, 1 rød peberfrugt, 1 avocado
![](/fileadmin/_processed_/2/e/csm_Fiskgryta_4695d71102.jpg)
Fiskegryde med aioli
150 g laksefilet, 150 g sejfilet, 100 g pillede rejer, 6 cm purløg, 3 skrællede kartofler, 2 skrællede gulerødder, 2 tomater, 1 hvidløgsfed, 1 laurbærblad, 1 tsk.tørret timian, 1 dl hvidvin, 6 dl fiskebouillon, 2 æggeblomme, 2 tsk. dijonsennep, 2 tsk. hvidvinseddike, 2 dl matolie