Her finder du gode, enkle og nyttige opskrifter til dit barn og din familie. Opskrifterne er udarbejdet af en diætist og to kokke fra HiPP. Opskrifterne er udarbejdet til de forskellige stadier i dit barns udvikling og er tilpasset barnets forskellige behov fra 6 måneder til 3-årsalderen. Alt fra enkle opskrifter til de mindste til avancerede retter og spændende smagsoplevelser til de større børn. Men den, der har bedst styr på, hvad dit barn kan lide og har brug for, er dig, så du skal ikke være bange for at tilpasse i opskrifterne.


Glade fisk

1 skrællet gulerod, 1 skrællet kartoffel, 5 cm zucchini, 50 g fiskefilet, 2 tsk. rapsolie

Læs mere


Grønne fisk

3 skrællede pastinakker, 50 g fiskefilet 80 g frosne ærter, 2 tsk. rapsolie

Læs mere


Ovnbagt kylling med bønner og majs

80 g kyllingefilet, 1 spsk. oliven-/rapsolie, 0,5 dl majs, 0,5 dl kidneybønner, 1/2 rød/gul peberfrugt, 1 spsk. finthakket løg, 1 hvidløgsfed i skiver, 1 dl ris, ½ avocado, 1 tsk. friskpresset limesaft

Læs mere


Ovnbagt laks med søde kartofler

80 g laksefilet, 1 skrællet sød kartoffel, ½ løg, 1 hvidløgsfed i skiver, ½ rød peberfrugt uden skind, ½ gul peberfrugt uden skind, 1 dl flåede tomater, 1 dl kidneybønner, 1/4 tsk. spidskommen, 1 spsk. olivenolie

Læs mere


Ovnbagt laks med broccoli

80 g laksefilet, 1 tsk. raps-/olivenolie, 1 dl ris, 1 dl små broccolibuketter, 1 spsk. smør,
1 revet citronskal, 2 spsk. cremefraiche, 1 tomat

Læs mere


Kødboller med kartoffelmos

1 spsk. mælk, 1 spsk. rasp, 1 spsk. hakket zitauerløg, 100 g hakket oksekød, 1 æggeblomme, ½ tsk dijonsennep, ½ tsk. letsaltet soja, 1 knivspids stødt hvid peber, 3 skrællede kartofler, 1,5 dl mælk, 1,5 tsk. smør, 0,5 dl kidneybønner, 0,5 dl majskorn

Læs mere


Kogt sej med ærter

1 skrællede kartofler, 80 g fiskefilet, 1 dl frosne ærter, 2 spsk. smør, 1 spsk. hakket dild, 1 kogt og hakket æg, 1 citronbåd

Læs mere


Kyllingespyd med tzatziki

450 g kyllingefilet, 1 spsk. hakket persille, 2 tsk. rød TABASCO-sauce, 0,5 dl olivenolie, 1 spsk. sesamfrø, 1 skrællet gulerod, 80 g sukkerærter, 1 dl groft revet agurk, 1 hvidløgsfed, 2 dl græsk yoghurt, 1 revet limeskal

Læs mere


Laks med asiatiske grøntsager

450 g laksefilet, 2 skrællede gulerødder, 5 cm purløg, 5 cm zucchini, ¼ hvidkålshoved, 2 dl blomkål i skiver, 2 spsk. olivenolie/rapsolie, 2 hvidløgsfed, 1 tsk. revet ingefær, 2 spsk. letsaltet Kikkoman-soja, 2 spsk. sweetchilisauce, 1 spsk. sesamfrø, 1 tsk. sesamolie

Læs mere


Kikærtebøffer i pitabrød med gulerodstzatziki

3 hvidløgsfed, 2 tsk. tørret oregano, 600 g kogte kikærter, 1/4 tsk. sesamolie, 1 spsk. olivenolie, 2 spsk. sesamfrø, 2 dl groft revne gulerødder, 1 dl græsk yoghurt, 1/4 spidskommen, 2 tomater, 3 dl strimlet icebergsalat, 4 citronbåde, 4 pitabrød

Læs mere


Thailandsk kyllingegryde

400 g kyllingefilet, 1 løg, 2 hvidløgsfed, 1 spsk. olivenolie, 1 tsk. rød currypasta, 1
stilk citrongræs, 2 dl vand, 1 dåse kokosmælk, 4 limeblad, 2 skrællede gulerødder,
1 broccoli, 50 g sukkerærter, 2 spsk. hakket koriander

Læs mere


Skaldyrswrap med guacamole

1 dl brune ris, 2 tomater, 1 stilk bladselleri, 1 pakke safran, 1 dl majs, 350 g blandede
skaldyr, 1 avocado, 2 dl crèmefraiche, 1 hvidløgsfed, 1 tsk. citronsaft, 4 tortillapandekager

Læs mere


Laksepasta med champignoner

200g varmrøget laks, 2 hvidløgsfed, 1 skalotteløg, 200 g champignoner, 200 g artiskokhjerter, ½ dl hvidvinseddike, 2 dl fløde, 2 tsk. citronsaft, 1 dl revet parmesanost, 75 g bladspinat

Læs mere


Grøntsager i rød curry

1 løg, 2 hvidløgsfed, 1 spsk. olivenolie, 2 tsk. rød curry-pasta, 2 stilke citrongræs,
2 dl vand, 1 terning grøntsagsbouillon, 2 dåser kokosmælk, 4 limeblade, 2 skrællede gulerødder, 1 broccoli, 100 g sukkerærter, 100 g bambusskud, 1 lime, 2 spsk. groft hakket koriander

Læs mere


Chili con carne

350 g hakket oksekød, 2 løg, 2 hvidløgsfed, 1/4 tsk. cayennepeber, 1/2
tsk. paprikapulver, 1 tsk. oregano, 1 spsk. olivenolie, 1 dåse hakkede tomater, 1 spsk.
chilisauce, 1 dl majs, 1 dl kogte kidneybønner, 1 rød peberfrugt, 1 avocado

Læs mere


Fiskegryde med aioli

150 g laksefilet, 150 g sejfilet, 100 g pillede rejer, 6 cm purløg, 3 skrællede kartofler, 2 skrællede gulerødder, 2 tomater, 1 hvidløgsfed, 1 laurbærblad, 1 tsk.tørret timian, 1 dl hvidvin, 6 dl fiskebouillon, 2 æggeblomme, 2 tsk. dijonsennep, 2 tsk. hvidvinseddike, 2 dl matolie

Læs mere