Ovnbagt kylling med bønner og majs (2 port)
Ingredienser
80 g kyllingefilet
1 spsk. olivenolie/rapsolie
0,5 dl majs
0,5 dl kidneybønner
½ rød/gul peberfrugt
1 spsk. finthakket løg
1 hvidløgsfed i skiver
1 dl ris
½ avocado
1 tsk. friskpresset limesaft
Tilberedning
1. Læg kyllingen i et ildfast fad, smør den med lidt olie, og drys med en smule peber.
2. Bag den i ovnen ved 175 grader i ca. 10 minutter.
3. Kog risen i overensstemmelse med anvisningerne på pakken. Uden salt.
4. Skær peberfrugten i tern og hvidløget fint.
5. Steg grøntsagerne på en stegepande med lidt olie i ca. 5 minutter, eller til de er varme.
6. Smag til med lidt peber.
7. Mos avocadoen, og smag til med limesaften.
8. Skær kyllingen i mindre stykker, og servér med bønneragouten, risene og dipsaucen.
Brug økologiske råvarer, når du laver mad, dels af hensyn til dyr og naturen, men også for den gode smags skyld.