Spørgsmål og svar

Livet med børn skaber mange spørgsmål. Her har vi samlet dem, vi oftest møder. Spørgsmål, som vi håber kan eliminere nogle af spørgsmålstegnene hos dig. Nogle af dem vidste du måske ikke en gang, at du spekulerede over.


Allergier

Hvad sker der i kroppen, når man får allergi? – Svar: Den mest almindelige årsag til, at man udvikler madallergi, er, at immunforsvaret danner såkaldte antistoffer mod et stof. Stofferne, som stimulerer dannelsen af antistoffer, kaldes allergener og er altid proteiner.


Økologi

Hvad indebærer økologisk landbrug? – Svar: Der må ikke anvendes kunstgødning og kemiske bekæmpelsesmidler i økologisk landsbrug. Kun naturlige hjælpemidler er tilladt. Derudover skal dyrenes foder hovedsagligt være økologisk. For HiPP er det dog ikke nok. Vores dyr spiser kun økologisk foder, intet andet.Øvrige spørgsmål

Kan jeg kontrollere, at maden i glassene ikke er for gammel? – Svar: HiPP angiver både produktions- og bedst før-dato på vores produkter. Bedst før, datoen angives enten i formatet måned/år eller  dag/måned/år.