Kycklingspett med tzatziki (4 port)

Ingredienser

450 g kyllingefilet

1 spsk. hakket persille

2 tsk. rød TABASCO-sauce

0,5 dl olivenolie

1 spsk. sesamfrø

1 skrællet gulerod

80 g sukkerærter

1 dl groft revet agurk 1 fed hvidløg

2 dl Græsk yoghurt 1 revet limeskal

Tilberedning

1. Skær kyllingen i lige store stykker. Bland persille, tabasco, olie og sesamfrø. Læg kyllingen i blandingen, og lad den marinere i 2-3 timer eller natten over.

2. Sæt kyllingestykkerne på spyd. Indstil ovnen på 200 grader, og steg i ovnen i 6-10 minutter, til kyllingen er klar.

3. Skær guleroden i tynde skiver. Skær sukkerærterne i tynde strimler.

4. Kog nudlerne i overensstemmelse med anvisningerne på pakken. Læg gulerødder og sukkerærter i vandet, når der er 1 minut tilbage af kogetiden. Hæld vandet fra, og hæld nudlerne over i en skål.

5. Pres vandet ud af den revne agurk, og læg den i en skål. Pres hvidløget ned i skålen, og tilsæt yoghurt og limeskal. Smag til med salt og peber.

Brug økologiske råvarer, når du laver mad, dels af hensyn til dyr og naturen, men også for den gode smags skyld.