Ovnbagt laks med broccoli (2 port)

Ingredienser

80 g laksefilet
1 tsk. raps-/olivenolie
1 dl ris
1 dl små broccolibuketter
1 spsk. smør
1 revet citronskal
2 spsk. cremefraiche
1 tomat

Tilberedning

1. Skær laksen i 2 stykker, og læg dem på en bageplade. Smør fisken ind i olie, og drys med en smule peber.

2. Bag den i ovnen ved 175 grader i ca. 5 minutter.

3. Kog risene i overensstemmelse med anvisningerne på pakken. Uden salt.

4. Bring vandet i kog i en kasserolle, og kog broccolien, til den er mør, og hæld vandet fra.

5. Smelt smørret i en kasserolle, og smag til med lidt revet citronskal.

6. Vend broccolien i smørret.

7. Skær tomaten i små stykker.

8. Servér laksen med broccoli, ris, tomat og cremefraiche.


Brug økologiske råvarer, når du laver mad, dels af hensyn til dyr og naturen, men også for den gode smags skyld.a