Økologisk børnemad – et bevidst valg

Økologisk børnemad, hvad er det? Hvorfor skal vi vælge økologisk børnemad?

Når det er tid til at spise rigtig mad, er det praktisk nogle gange at bruge færdiglavet mad. Ved at vælge økologisk børnemad fra HiPP kan du altid føle dig tryg ved, at du giver dit barn både god og næringsrigtig mad, samtidig med at du investerer i miljøet. Vores krav til de økologiske råvarer er ekstra høje, og derudover kontrolleres hvert produkt 260 gange, inden det når frem til din butik.

Stadig flere forældre vælger at give sine børn økologisk mad. Hos HiPP er vi rigtig glade for denne tendens, for allerede i den første tid af vores børns liv lægges fundamentet for deres udvikling og fremtid. Vores ambition er, at dit barn skal lære at værdsætte god mad. Når du vælger økologisk, investerer du i dit barns fremtid med et sundere miljø, gladere dyr og renere råvarer.

Økologiske råvarer

I mere end 50 år har HiPP lavet økologisk børnemad, og vi samarbejder kun med økologiske gårde. I vores landbrug værner vi både om et godt miljø og sunde, glade dyr. Derfor er det vigtigt for os, at vores dyr lever så frit og naturligt som muligt. Når du vælger børnemad fra HiPP, siger du også nej til kunstgødning og kemiske ukrudtsmidler, som er forbudte i økologiske landbrug. Vi bruger i stedet naturlig bekæmpelse af skadedyr ved hjælp af mariehøns, sæbevand og kalk. Og for at garantere, at du kan føle dig sikker på, at dit barn ikke indtager forurening gennem maden, ligger vores jorde og frugthaver langt fra industriområder og trafikerede veje.Læs mere om vores landbrug.

En smagsoplevelse

Børnemad fra HiPP er en smagsrig oplevelse for dit barn. Alle vores produkter er ernæringsmæssigt tilpasset til barnets udvikling, så det kan vokse og føle sig godt tilpas. Vi tilbereder også maden på en måde, der betyder, at smag og næringsstoffer bevares.  Med et bredt sortiment af økologiske produkter er der noget til alle børn og alle måltider. Læs mere om vores produkter her.

Når du som forælder vælger HiPPs økologiske børnemad, behøver du aldrig at gå på kompromis, men kan vælge økologisk og god mad til dit barn ved hvert måltid.

Måltider med god smag!

Grød

Grød

Vores grødvarianter indeholder alle de vitaminer og mineraler som små maver behøver.

Madretter

Madretter

Vores madretter er tilberedt med de allerbedste økologiske råvarer.

Smoothies

Smoothies

Vores smoothies har ingen tilsat sukker.