Kogt sej med ærter (2 port)

Ingredienser

3 skrællede kartofler
80 g fiskefilet
1 dl frosne ærter
2 tsk. smør
1 spsk. hakket dild
1 kogt og hakket æg
1 citronbåd

Tilberedning

1. Skær kartoflen i tern, og kog den mør i vandet.

2. Kog lidt vand op i en kasserolle, og skær fisken i små tern.

3. Læg fisken ned i det kogende vand, og lad det småkoge i ca. 3 minutter.

4. Hæld forsigtigt vandet fra.

5. Smelt smørret i en kasserolle, og varm ærterne i det.

6. Vend det hakkede æg ned i ærterne sammen med dild, og smag til med stødt hvid peber.

7. Servér fisken med ærteragouten og kogte kartofler. Plus en lille citronbåd.

Brug økologiske råvarer, når du laver mad, dels af hensyn til dyr og naturen, men også for den gode smags skyld.