Om HiPP

HiPP er verdens største producent af økologiske børnemadsprodukter, og vores vision er altid at tilbyde børnene bedst mulige start i livet.

Økologisk tankegang, høj kvalitet og næringsrigtig mad har været vores nøgleord i 60 år. At vælge økologisk allerede fra starten er ikke bare godt for de mindste børn og for dyrene – det giver også de kommende generationer et bedre miljø og en bedre verden.

Hos HiPP får vi samtlige råvarer fra økologiske landbrug. De følger retningslinjer, som er betydeligt strengere end de generelle krav til økologisk landbrug.

På vores enge græsser køer og kalve frit, og vi fodrer alle dyr med økologisk foder. Vi bruger hverken genmodificeret foder, antibiotika eller væksthormoner. I jordbruget anvendes der modstandskraftige afgrøder og naturlig skadedyrsbekæmpelse, og jordbunden testes i tre år, inden vi påbegynder dyrkningen. Vi garanterer også, at vores eksotiske frugter dyrkes økologisk, hvilket igen betyder, at vi er med til at beskytte regnskovene.

Her kan du læse mere om vores syn på økologi og vores råvarer.


Hipp økologisk kvalitet

I 60 år har HiPP produceret god og næringsrigtig børnemad fremstillet udelukkende på økologiske ingredienser. For børn, der vokser og udvikler sig, er det vigtigt at spise god og næringsrigtig mad uden tilsætningsstoffer.

Læs mere