Skip to main content

Brugervilkår

Kære besøgende,

På denne side kan du læse om brugervilkår for vores webbside samt dens funktioner. Vil du vide mere om hvordan vi håndtere dine persondata på en sikker måde og hvem som er ansvarlig for dine persondata på webbsiden så læs vores Privatlivspolitik.

Generelt

Følgende er gældende for HiPP BabyClub, konkurrencer, fotokonkurrencer, nyhedsbreve samt kontaktformular for varemærket HiPP globalt:

Vilkårerne kan blive ændret og du som bruger kan blive informeret om at der er opdateringer tilgængelige som du skal tage stilling til. Lige meget hvad ændringerne i vilkårerne er, har du som bruger ALTID ret til at få dine persondata udleveret, begrænset, rettet, flyttede eller slettet. Du kan læse mere om dette i vores Privatlivspolitik. Når du registrerer dig  eller bruger vores funktioner, vil du i denne sammenhæng få mulighed for at få adgang til disse oplysninger, så du fuldt ud forstår vilkårene for brugen af disse tjenester.

For information om hvordan webbstedet bruger cookies se vores Cookiepolitik.

Brugervilkår for HiPP BabyClub

HiPP BabyClub er en forbrugerklub, der forvaltes i Norden af Arvid Nordquist HAB på vegne af HiPP GmbH & Co. Vertrieb KG i Tyskland, ejer og grundlægger af både mærket HiPP og HiPP BabyClub, som er tilgængeligt i mange lande både inden for- og uden for EU. Klubben er for dig som forælder så du kann få indsigt om den  viden og de råd omkring børnevidenskab, som vi har opbygget i over 100 år i firmaet HiPP  som startede med baby mad i slutningen af 1800-tallet. Klubben eksisterer, så vi kan tilbyde dig lidt ekstra i form af tilbud og konkurrencer og formidle det direkte til dig som forælder.

Ved registrering i HiPP BabyClub skal du være myndig  og give de korrekte oplysninger i registreringsformularen. At være medlem af klubben er ikke en offentlig ret, og derfor kan en ansøgning afvises uden særlige grund. Når din profil er oprettet på vores hjemmeside, kan du logge ind, og hvis du ønsker at ændre nogle detaljer efterfølgende, bør du selv logge ind og gøre dette. Tanken er, at en bruger kun skal have en profil. HiPP BabyClub er ikke ansvarlig for  ukorrekte data, da medlemsregistret på ingen måde er forbundet med noget andet system virksomhed, organisation eller myndighed.

Du vælger selv et brugernavn og en adgangskode ved registrering. Hvis du glemmer dine loginoplysninger, er der instruktioner til nulstilling på klubbens side. Hvis du har mistanke om, at dine loginoplysninger misbruges af en tredjepart, bedes du straks underrette os. Dine loginoplysninger er helt usynlige for os, der administrerer klubbsystemet, så hvis oplysningerne er forkerte, er det dit eget ansvar som medlem. Tænk dig godt om når du vælger adgangskode og brugernavn. Brugernavne, der krænker tredjeparts rettigheder eller som klart kan knyttes til ekstremisme af nogen art, kan være årsagen til afvisning af medlemskab. 

Du kan til enhver tid og uden at give nogen grund til dette opsige dit medlemskab i HiPP BabyClub. Du kan også når som helst vælge ikke at modtage vores nyheds- eller forældrebreve som sendes til din registrerede e-mail-adresse. Hvis du ikke kan finder disse instruktioner,  er der en god vejledning på siden Spørgsmål og svar. Du kan også henvende dig til support via hippbabyclub@arvidnordquist.dk

Konkurrencevilkår

 • Konkurrencen er arrangeret af den ansvarlige for HiPP brandet i marketingafdelingen for Arvid Nordquist HAB, og konkurrencejuryen består altid af repræsentanter fra afdelingen med mindre andet er angivet.
 • Bidrag  som er modtaget efter slutdato bliver  ikke taget med i konkurrencen.
 • Send aldrig billeder af personer, børn eller voksne uden deres godkendelse. For børn, gælder det at du som ansvarlig voksen deltager på billedet eller har givet din godkendelse til at billedet bliver anvendt til konkurrencebrug.
 • Bidrag, som juryen anser for at være stødende eller på anden måde anses for upassende, forbeholder juryen sig ret til at fjerne i det omfang det er teknisk muligt.
 • Det er deltagers  ansvar ikke at  krænke gældende lov og / eller krænke tredjeparts rettigheder.
 • Juryen udpeger vindere baseret på konkurrencens præsentation i forhold til hvert enkelt konkurrences regler. Juryens afgørelse kan ikke appelleres.
 • Personlige data om dig, der exponeres i forbindelse med en konkurrence, vil kun blive anvendt af marketingsafdelingen for at afslutte en konkurrencen, proklamere en vinder og sende eventuelle præmier. Ingen oplysninger om deltagere er gemt til andet formål end fuldførelse af konkurrenceprocessen. 
 • Hvis de informationer, der er nødvendige for at deltage i en  konkurrence af en eller anden grund mangler, vil bidraget blive afvist.
 • Eventuel skat af gevinsten betales af vinderen.
 • Gevinsten kan ikke byttes til andre varer eller til kontanter. Man kan ikke vinde mere end en præmie.
 • Arvid Nordquist påtager sig ikke ansvaret for konkurrencebidrag der forsvinder, skades, sendes forkert eller bliver leveret for sent. Arvid Nordquist er ikke ansvarlig for midlertidige tekniske problemer, der kan påvirke slutresultatet af denne konkurrence.
 • Leverandører til- og medarbejdere hos Arvid Nordquist HAB og HiPP GmbH & Co. Vertrieb KG eller familiemedlemmer til disse må ikke deltage i vores konkurrencer.

Særlige betingelser for fotokonkurrencer

 • Send aldrig billeder af personer, børn eller voksne uden deres godkendelse. For børn, gælder det at du som ansvarlig voksen deltager på billedet eller har givet din godkendelse til at billedet bliver anvendt til konkurrencebrug.
 • Det er deltagers  ansvar ikke at  krænke gældende lov eller krænke tredjeparts rettigheder.
 • Du må ikke sende eller overføre uetiske, ekstremistiske eller offensive billeder eller billeder, der på nogen måde overtræder svensk lov. HiPP BabyClub er ikke forpligtet til at tillade offentliggørelse af et billede, der overtræder disse betingelser, og vil diskvalificere et sådant bidrag.
 • Det er kun muligt at deltage med ét billede per medlem i konkurrencen. Skulle du ved en fejl uploade et forkert billede, kan du skrive til os på  hippbabyclub@arvidnordquist.dk, så hjælper vi dig med at skifte billedet.

Vilkår for brug af kontaktformular

Når du bruger en af vores kontaktformularer, beder vi om dit aktive samtykke. Det skal du udfylde for at bruge formularen ellers vil hele ideen om funktionen falde bort, og vi kan ikke hjælpe dig med dit spørgsmål eller din sag.

For information om vores håndtering af personlige oplysninger, læs vores privatlivspolitik.