Laksepasta med champignoner (4 port)
Ingredienser
200 g varmrøget laks
2 fed hvidløg
1 skalotteløg
200 g champignoner
200 g artiskokhjerter
½ dl hvidvinseddike
2 dl fløde
2 tsk. citronsaft
1 dl revet parmesanost
75 g bladspinat
Tilberedning
1. Hak hvidløg og skalotteløg fint. Del champignonerne i kvarte. Skyl spinaten grundigt i et dørslag. Del artiskokhjerterne i bidder.
2. Varm olien i en pande, og steg hvidløg og løg, til de er bløde. Tilsæt champignonerne, artiskokhjerterne, og steg videre i et par minutter. Tilsæt vin, fløde, citronsaft og parmesan. Lad det simre i ca. 10 minutter.
3. Del laks i bidder, og vend den i saucen sammen med spinaten. Smag til med salt og peber.
4. Kog spaghettien i overensstemmelse med anvisningerne på pakken.
5. Blandt pasta og sauce, og servér.
Brug økologiske råvarer, når du laver mad, dels af hensyn til dyr og naturen, men også for den gode smags skyld.