Her finder du tips og gode råd fra os hos HiPP.


Hvornår kan man starte med smagsportioner?

Hvornår skal du starte med smagsportioner til dit barn? Og hvilken mad skal du vælge? Vi hjælper dig med, hvornår og hvordan du bedst kommer i gang. Læs vores artikel, og skab gode madvaner fra en tidlig alder.


Tips til udflugten

Mangler du inspiration? Vi kommer med forslag til enkel udflugtsmad, som de allerfleste børn kan lide. Læs med her, og find inspiration.


Fordele ved økologisk grød og vælling

Det primære argument for at vælge økologisk mad er at beskytte miljøet. Men det kan også være rart at vide, at det, man giver sit barn, er dyrket uden kemiske bekæmpelsesmidler, og at mariehøns har vogtet over afgrøderne? Læs mere om fordelene ved at vælge HiPPs økologiske vælling og grød.


Sådan genanvender du dine børnemadsglas

Hvad sker der egentlig med de gamle børnemadsglas? Du kan naturligvis genanvende børnemadsglassene ved at aflevere dem i glascontaineren, men der er flere smarte måder at genbruge dem på. Her deler vi nogle af vores bedst tips til, hvad du kan gøre med dine gamle børnemadsglas.


Rejser med børn

Nu er sommeren her snart, og ferien nærmer sig. Mange børnefamilier er i gang med at planlægge ferierejsen. Det er skønt at rejse med børn, men det er ikke altid helt let at vide, hvordan man skal gøre med maden. Vi deler ti af vores bedste tips til en bedre rejse.


Allergier & børn

Allergier og børnemad – hvad skal du tænke over som småbørnsforældre? Er dit barn allergisk, eller har du mistanke om, at dit barn er allergisk over for bestemte typer mad? Vi gennemgår nogle af de mest almindelige tegn på allergi.