Thailandsk kyllingegryde

Ingredienser

1 løg
2 hvidløgsfed
1 spsk. olivenolie
1 tsk. rød curry-pasta
1 stilk citrongræs
2 dl vand
1 dåse kokosmælk
4 limeblade
2 skrællede gulerødder
1 broccoli
50 g sukkerærter
2 spsk. hakket koriander

Tilberedning

1. Skær løgene i tern, og steg dem bløde i olien i en kasserolle. Tilsæt curry-pastaen, og lad den stege med.

2. Bank citrongræsset, så fibrene bliver bløde, skær stilkene i et par stykker, og læg dem i kasserollen.

3. Tilsæt vand, smuldr bouillonterningen i, og tilsæt kokosmælk, limeblade, og lad det koge op. Lad småkoge.

4. Skær kyllingen i tynde skiver, hæld dem i kasserollen, og rør rundt.

5. Skær gulerødderne i skiver og broccolien i små buketter.

6. Rør grøntsagerne ned i gryden, og lad det koge, til de er mørnet, og kyllingen er klar, ca. 8-10 minutter.

7. Vend sukkerærterne i til sidst, og smag til med limesaft, lidt salt og peber.

8. Servér gryden med ris, og strø med koriander.


Brug økologiske råvarer, når du laver mad, dels af hensyn til dyr og naturen, men også for den gode smags skyld.