Skaldyrswrap med guacamole (4 port)

Ingredienser

1 dl brune ris
2 tomater
1 stilk bladselleri
1 pakke safran
1 dl majs
350 g blandede skaldyr
1 avocado
2 dl cremefraiche
1 fed hvidløg
1 tsk. citronsaft
4 tortillapandekager

Tilberedning

1. Kog risene i overensstemmelse med anvisningerne på pakken.

2. Skær tomater og selleri i terninger.

3. Varm olien i en stegepande, og steg majsene i et par minutter, tilsæt tomat, selleri, safran og skaldyr, og lad det stege sammen. Smag til med salt og peber.

4. Vend blandingen ned i risene.

5. Skræl avocadoen, og fjern stenen. Mos med en gaffel, og rør cremefraiche, presset hvidløg og citronsaft i. Smag til med salt og peber.

6. Fyld tortillapandekagerne med skaldyrsblandingen, og top med guacamole.

 

Brug økologiske råvarer, når du laver mad, dels af hensyn til dyr og naturen, men også for den gode smags skyld.