HiPP økologisk kvalitet

Økologisk – det bedste til dit barn

I 60 år har HiPP produceret god og næringsrigtig børnemad fremstillet udelukkende på økologiske ingredienser. For børn, der vokser og udvikler sig, er det vigtigt at spise god og næringsrigtig mad uden tilsætningsstoffer.


Vi er meget omhyggelige, når vi vælger vores råvarer, og kontrollerer bogstaveligt talt alt mellem himmel og jord – fra det mindste frø til luftkvaliteten. Det betyder fx, at frugter og grøntsager vokser og modnes i ro og mad, så de smager allerbedst, når de serveres.   

260 tests garanterer, at vi holder vores løfte

Hvert eneste glas og emballage fra  HiPP har gennemgået op til 260 kvalitetstests. Med disse kvalitetstests går HiPP meget længere end de krav, der stilles iht. internationale bestemmelser for økologisk jordbrug og produktion.


Vores tests er desuden strengere og mere pålidelige end krævet, alt sammen for at vi skal kunne garantere den høje kvalitet og det økologiske indhold i hvert enkelt produkt. Det gælder alt fra kornprodukter til ærter og fra mælk til æbler. Vores eksperter samarbejder med de økologiske landmænd gennem hele processen – allerede i forbindelse med valg af jord og frø, ved plantning, under dyrkningen og helt frem til leveringen. Resultatet er garanteret økologisk børnemad af allerhøjeste kvalitet.


HiPPs historie og filosofi

Familien Hipp har ejet og drevet HiPP i tre generationer. Hver generation har udviklet, moderniseret og sat sit eget præg på virksomheden. Familien Hipp er økologiske pionerer.

Læs mere


Økologisk mælk

Hos HiPP bruger vi selvfølgelig kun mælk fra økologiske gårde. Her lever køerne i et naturligt miljø. Køernes græsningsmarker dyrkes helt uden mineralgødning, og der anvendes ingen kemiske eller syntetiske bekæmpelsesmidler.

Læs mere


Økologisk kød

Vores køer og kalve lever på økologiske gårde, der tilbyder et naturligt miljø, hvor de får motion og frisk luft. Det økologisk landbrug er det bedste for dyrenes naturlige immunsystem, sundhed og velvære.

Læs mere


Økologisk grøntsagsdyrkning

I det økologiske landbrug er både kemiske og syntetiske bekæmpelsesmidler forbudte. For at forhindre skadedyr anvendes der i stedet for forskellige effektive plantningsmetoder som fx at plante forskellige typer planter i kanten af markerne, som billerne elsker.

Læs mere


Økologisk frugtavl

Al vores økologiske frugt dyrkes i omhyggeligt udvalgte områder. Her kan de modne i deres eget tempo og uden kemiske midler. Eventuel skadedyrsbekæmpelse sker kun med metoder, som er godkendt til økologisk avl.

Læs mere


Naturlig banandyrkning i Costa Rica

Hos HiPP køber vi alle vores bananer fra et fairtrade-projekt i provinsen Talamanka, Costa Rica. Her dyrkes bananerne på naturlige områder i junglen, frem for i store plantager.

Læs mere