HiPP økologisk kvalitet

Økologisk – det bedste til dit barn

I 60 år har HiPP produceret god og næringsrigtig børnemad fremstillet udelukkende på økologiske ingredienser. For børn, der vokser og udvikler sig, er det vigtigt at spise god og næringsrigtig mad uden tilsætningsstoffer.


Vi er meget omhyggelige, når vi vælger vores råvarer, og kontrollerer bogstaveligt talt alt mellem himmel og jord – fra det mindste frø til luftkvaliteten. Det betyder fx, at frugter og grøntsager vokser og modnes i ro og mad, så de smager allerbedst, når de serveres.   

260 tests garanterer, at vi holder vores løfte

Hvert eneste glas og emballage fra  HiPP har gennemgået op til 260 kvalitetstests. Med disse kvalitetstests går HiPP meget længere end de krav, der stilles iht. internationale bestemmelser for økologisk jordbrug og produktion.


Vores tests er desuden strengere og mere pålidelige end krævet, alt sammen for at vi skal kunne garantere den høje kvalitet og det økologiske indhold i hvert enkelt produkt. Det gælder alt fra kornprodukter til ærter og fra mælk til æbler. Vores eksperter samarbejder med de økologiske landmænd gennem hele processen – allerede i forbindelse med valg af jord og frø, ved plantning, under dyrkningen og helt frem til leveringen. Resultatet er garanteret økologisk børnemad af allerhøjeste kvalitet.