Økologisk kød

HiPPs økologiske oksekød

Vores køer og kalve lever på økologiske gårde, der tilbyder et naturligt miljø, hvor de får motion og frisk luft. Det økologisk landbrug er det bedste for dyrenes naturlige immunsystem, sundhed og velvære. Gødningsmidler er naturligvis strengt forbudte, og der serveres kun økologisk foder.

HiPPs økologiske svinekød

HiPP bruger kun kød fra grise, der har haft det godt i hele deres levetid. Ud over det økologiske foder stiller vi høje krav til dyregruppernes størrelse, at de har tilstrækkelig med plads til at bevæge sig, og at grisenes arealer er store nok – alt sammen i overensstemmelse med grisenes behov.

HiPPs økologiske fugle

For at en kylling skal kunne klassificeres som økologisk, kræver det dels, at den lever i et (for at sikre glade kyllinger) naturligt miljø, og dels at den udelukkende får økologisk foder uden tilsætningsstoffer. HiPPs økologiske kyllinger er opfostret iht. alle disse regler, de har plads til at bevæge sig, skrabe og sandbade, og deres læggeforhold inspireres løbende af dyrlæger.

Også vores økologiske kalkuner lever sådan, som det er tænkt fra naturens side – med masser af plads til at bevæge sig. Og så spiser de naturligvis også kun økologisk foder.