HiPPs historie og filosofi

Økologisk jordbrug siden 1956

Familien Hipp har ejet og drevet HiPP i tre generationer. Hver generation har udviklet, moderniseret og sat sit eget præg på virksomheden. Familien Hipp er økologiske pionerer. I 1956 var Georg Hipp den første madproducent, der rettede blikket mod økologisk landbrug. I 1950'erne var miljøbeskyttelse og økologisk landbrug ikke lige så vigtigt i den vestlige verden, som det er i dag. I modsætning til tidens trend besluttede Georg Hipp sig for at omdanne familiegården til et af Europas første økologiske jordbrug. Han ville bruge de fineste økologiske ingredienser til at lave den bedste mad til små børn. Lækker, smagsrig mad, der skulle hjælpe børnene med at vokse og udvikle sig sundt. I 2016 fejrer HiPP, at man i 60 år har lavet økologisk børnemad af høj kvalitet.

HiPPs oprindelse – en enkel start

HiPP er et mere end hundrede år gammelt familieforetagende, der startede med en tvillingefødsel i den lille by Pfaffenhofen lige uden for München i slutningen af 1800-tallet. Konditoren Joseph Hipp havde en stor familie og fik tvillinger med hustruen Maria. Maria havde svært ved at få modermælken til at slå til til begge børnene. I panikken, der opstod, fik Joseph en idé. Som konditor vidste han, at mel svulmer i væske, og ved at blande Marias modermælk med rasp fik han vælling! Børnene blev mætte, og en ny forretningsidé var født. Rygtet om parret Hipps nye børnemad spredte sig, og de begyndte så småt at sælge til venner og bekendte. Det varede ikke længe, før Joseph startede en omfattende produktion for at opfylde efterspørgslen efter deres gode og mættende børnemad. Det var startskuddet til HiPP Børnemad.