Øvrige spørgsmål

Hvilke butikskæder sælger HiPP-børnemad? – Svar: De store butikskæder som Bilka, Føtex, Netto, Meny, Spar, Min Købmand og Løvbjerg sælger vores produkter. Vi sælger ikke Combiotik i danske butikker mere.  Kan eventuelt købes i udvalgte Meny butikker (Spørg efter det i butikken) Vi kan ligeledes anbefaler at tjekke hjemmesiden Moder 

Kan jeg kontrollere, at maden i glassene ikke er for gammel? – Svar: HiPP angiver både produktions- og bedst før-dato på vores produkter. Bedst før datoen angives enten i formatet måned/år eller  dag/måned/år. Hvis du trykker midt på låget, kan det også afsløre, om glasset har været åbnet eller ej. Hvis glasset har været åbnet, kan lågets midte trykkes ned, og der høres en kliklyd. Kasser altid glasset med det samme, hvis du er usikker på, hvornår det er åbnet. Normalt er et åbnet glas holdbart i 1 døgn, hvis det opbevares i køleskab.

Hvorfor hedder børnemaden HiPP? – Svar: Vores børnemad hedder HiPP, fordi det er familien Hipp, der fremstiller den og har gjort det i tre generationer.