Skip to main content
Fra 6 måneder

HiPP COMBIOTIK® 2 pulver

Omega 3 - godt for hjernen og nervecellerne

 • HiPP COMBIOTIK® 2 - fra 6 måneder.

  Dette er en mælkebaseret tilskudsblanding der er produceret på skånsomme økologiske råvarer og ingredienser. HiPP Combiotik 2 kan gives fra 6 måneder og bruges som en del af en varieret kost.

  HiPP COMBIOTIK® 2 tilskudsblanding er udviklet efter den nyeste forskning omkring brystmælk og med brystmælk som forbillede. HiPP COMBIOTIK® 2 er af højeste økologiske kvalitet og indeholder GOS (Galaktooligosackarider) kostfibre fra laktose. GOS fremmer væksten af sunde bakterier i tarmen og bidrager til en god optagelse af tilskudsblandingen.

  HiPP COMBIOTIK® 2 indeholder de vigtige flerumættede fedtsyre Omega 3 og 6 og er berigede med de langkædede fedtsyre DHA (Dokosahexaensyre) som er vigtige for synet, nervecellerne og hjernens udvikling. Jern bidrager til en normal intellektuel udvikling og er vigtig for immumsystemets normale funktion. Kalcium og vitamin D er en forudsætning for stærke knogler.

  HiPP COMBIOTIK® 2 er ikke beregnet som erstatning for brystmælk til børn under 6 måneder. Kontakt altid din sundhedsplejerske hvis du har brug for råd og vejledning omkring barnets mad.

  HiPP COMBIOTIK® 2 er produceret klimaneutralt på HiPP’s egne koldioxidneutrale fabrik. HiPP anvender udelukkende vedvarende energi og støtter samtidig det globale projekt omkring klimabeskyttelse.

Varenummer: 48444

Vi glæder os at høre fra dig!

HiPP COMBIOTIK® 2 pulver

Har du spørgsmål til dette produkt?

Vi er klar til at hjælpe dig

Til kontaktformular