Spørgsmål & svar om HiPP BabyClub

Från registrering till att avsluta medlemsskap – här listar vi frågor och svar om HiPP BabyClub. Om du inte hittar svar på din fråga på den här sidan så tveka inte att kontakta oss på hippbabyclub@arvidnordquist.dk

Hvad skal jeg gøre hvis jeg ikke har modtaget et bekræftelseslink, eller den jeg har modtaget, ikke fungerer?

Der kan gå op til nogle minutter inden aktiveringslinket kommer til din indbakke. Hav tålmodighed og tjek indbakken lidt senere. Er linket ikke modtaget efter nogle minutter, tjek om mailen ligger i dit spamfilter, eller din indbakke eventuelt er fuld. Prøv at kopiere linket og sæt det ind i adressefeltet i din browser. Virker linket stadig ikke, så kontakt kundeservice. Vi kan hjælpe dig med at aktivere din konto.

Hvad betyder meddelelsen ”Denne e-mail er allerede aktiv”?

Får du denne meddelelse er du allerede registrerede med denne e-mail. Klik på linket ”Har du glemt dit password?” så sender vi dit brugernavn og et nyt password til den aktuelle e-mailadresse.

Hvad skal jeg gøre hvis jeg har glemt mine brugerdata?

Har du glemt dit brugernavn/eller password til HiPP BabyClub? Følg instruksen her:

Anvend funktionen ”Har du glemt dit password?” via linket her. Skriv den mailadresse du anvendte ved registrering i HiPP BabyClub. Du vil herefter modtaget en mail med et link. Klik på linket eller kopier det over i din browser. Du kan nu oprette et nyt password. Husk reglerne for sikkerhed omkring password.

Hjælp, mit password virker ikke!

Har du problemer med dit password eller adgangen til din HiPP BabyClubkonto, så kontrollere venligst at du bruger det korrekte password. Er du usikker på dette foreslår vi at du følger vejledningen ovenfor vedrørende glemt password. Hvis du kopier og indsætter fra en side til en anden, skal du tjekke at der ikke er mellemrum efter det sidste tegn.