Menu

Kikärtsbiffar i pitabröd med morotszatziki (4 port)

  • Ingredienser

    3 fed hvidløg

    2 tsk. tørret oregano

    600 g kogte kikærter

    1/4 tsk. sesamolie

    1 spsk. olivenolie

    2 spsk. sesamfrø

    2 dl groft revne gulerødder

    1 dl græsk yoghurt

    1 1/4 tsk. spidskommen

    2 tomater

    3 dl strimlet icebergsalat

    4 citronbåde

    4 pitabrød

Tilberedning

1. Pres 2 fed hvidløg, og bland dem med oregano, olivenolie og kikærter til en grynet puré. Smag til med sesamolie, salt og peber.

2. Form kikærtepuréen til bøffer, og vend dem i en lille smule sesamfrø.

3. Steg dem forsigtigt i lidt olie på en stegepande, til de er gyldne.

4. Rør gulerødder og græsk yoghurt sammen, og smag til med spidskommen, salt og peber.

5. Skær tomaterne i både.

6. Servér bøfferne i pitabrød med gulerodstzatziki, tomater og salat.

7. Pres lidt citron ud over indholdet i pitabrødet.

Brug økologiske råvarer, når du laver mad, dels af hensyn til dyr og naturen, men også for den gode smags skyld.