Menu

Brugervilkår

Kære besøgende!

Vi er meget glade for at byde dig velkommen til vores hjemmeside! Vi garanterer at dit privatliv beskyttes og dine data behandles fortroligt. På denne side informerer vi dig om vores brugervilkår. Venligst kontakt os ved yderligere spørgsmål hvis du ikke finder svar på det du søger her.

Brugervilkår

1.Generelle brugervilkår

Nedenstående betingelser omfatter besøgenes brug af nyhedsbrevet, HiPP BabyClub, konkurrencer og kontaktformular offentliggjort på www.hipp.dk. Vilkårerne kan ændres af HiPP og samarbejdspartner ved behov. Ved registrering og ved efterfølgende brug, accepterer brugeren de nuværende vilkår for HiPP BabyClub og www.hipp.dk

Siden www.hipp.dk kan når som helst lukkes, ændres eller midlertidigt deaktiveres af HiPP. HiPP kan ikke 100% garantere at hjemmesiden er aktiv hele tiden, men det er helt klart målet. Brugeren har ikke krav på erstatning af nogen art, eller ved tab af data der er op-loadet og gemt.

2. Specifikke brugervilkår for HiPP BabyClub

Ved registrering til HiPP Baby Club, skal brugeren være myndig og skal udfylde de nødvendige data på en sandfærdig måde. Disse data verificeres af brugeren.

Tilmelding til HiPP’s hjemmeside er ikke en selvfølge, og de ansvarlige for dette websted kan til enhver tid nægte registrering uden at begrunde hvorfor. Ændringer i brugerdata skal leveres af brugeren ved ajourføring af brugerprofilen online. Hver bruger kan kun registrere sig én gang og kan kun have en (1) brugerprofil. Operatøren af hjemmesiden er ikke ansvarlig for identitetstyveri af individuelle brugeroplysninger eller for eventuelle fejl.

Efter succesfuld registrering, har brugeren mulighed for at benytte de aktuelle tilbud som en del af den færdige registrering. Tilbud og tjenester kan slettes, udvides eller ændres uden varsel herom.

Brugeren vælger et brugernavn og en adgangskode under registrering, som derefter bruges til at logge på HiPP BabyClub. Brugeren er ansvarlig for at sikre, at disse oplysninger ikke misbruges. Når der er mistanke om tabt kodeord eller misbrug af brugerdata, skal brugeren kontakte operatørerne af sitet så hurtigt som muligt. Brugeren er ansvarlig for skader af tredjemand via brugerens login-oplysninger, så længe han ikke kan bevise, at han ikke på nogen måde er ansvarlig for misbruget. Brugeren kan i princippet vælges frit. Dog må brugernavne og/eller anden information ikke overtræde landets eksisterende love. Det er forbudt at krænke tredjemands rettigheder og brugen af uetisk og ekstremistiske navn eller sprog frarådes stærkt, uanset at indholdet i brugerens konto ikke er offentligt. Kommerciel brug af webstedets tjenester er også forbudt.

HiPP udsender regelmæssigt e-mail til registrerede brugere, der er relevante for deres barns alder. Disse forsendelser kan til enhver tid opsiges af brugeren via e-mail.

3. Reglerne for konkurrencer

Deltagelse i de forskellige konkurrencer i HiPP BabyClub er kun tilladt for myndige personer. Medarbejdere i HiPP gruppen og deres familie kan ikke deltage i konkurrencer arrangeret af HiPP. I tilfælde, hvor konkurrencen blev afholdt i samarbejde med partnere, gælder samme regel for medarbejdere og familie af den lokale virksomhed. Konkurrence materiale og data såsom billeder og tekst, vil ikke blive solgt eller overdraget til tredjepart. Konkurrence instruktioner vil blive trykt i det medie, hvori konkurrencen vil blive offentliggjort.

4. Betingelser for fotokonkurrencer

Publicer aldrig billeder af mennesker, børn eller voksne, uden deres samtykke. For børn gælder det at du er værge for barnet eller at værgen har givet samtykke til offentliggørelse af billedet. Fotos som af HiPP betragtes som krænkende eller på anden måde anses for upassende, vil blive gennemset i forbindelse med konkurrencen og juryen forbeholder sig ret til at fjerne disse bidrag, i det omfang, det er teknisk muligt. Det er på deltagerens eget ansvar at indsendelse af bidrag ikke er i strid med gældende lovgivning og / eller ikke omfatter tredjemands rettigheder.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!